dilluns, 16 de juliol del 2007

I fins aquí el primer torn!

Després de 10 dies d'immersió a la natura i com ja vàren dir els participants ahir, després d'haver fet amics en forma de bèsties i persones s'acaba el primer torn de les estades 2007 amb la satisfacció d'haver-nos buidat per a què s'ho passessin d'allò més bé. Tots els nens i nenes han après moltes coses, no sols sobre la natura, sinó de la mateixa vida i sobre la convivència. Però l'equip educatiu format per la Nerea, Aitor, Iván i Josep també se'n van aprenent i disfrutant igual o més que els propis participants. Aquesta alimentació recíproca provoca que tots formin una pinya (participants i educadors) i quedi retinguda en la memòria per sempre.
Esperem que Eduard, Joan I, Joan G, Judit, Bruna, Alexandra, Claudia M, Claudia B, Núria, Roger, Miquel, Bittor, Laura, Maria S, Marta, Ernest, Ricard, Daniel, Maria E i Miquel recordin aquestes estades per sempre i que gaudeixin de la natura, així com ho han fet a la Reserva Natural de Sebes a Flix.
Una abraçada per a tots i gràcies a les famílies per confiar en nosaltres!

This album is powered by BubbleShare - Add to my blog

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Han estat unes estades bestials, els nens i els monitors genials, jo m'ho he passat de conya i espero les pròximes estades mantinguin aquest nivell.
Qui sap si algun dia repetirem el dream team?
Salut i records a tots i totes les persones que han ajudat, contribuit i participat en aquestes estades.
Aitor

Anònim ha dit...

Des de Folgueroles mantenim un estat d'exitació considerable! Les sensacions i records es barregen en el temps i són part del nostre dia a dia!
Pel caire que tenen, ens sembla que ho mantindrem força temps!
Això vol dir... ENHORABONA PER LA FEINA FETA!
Uns admiradors!
Pares de la Bruna