dilluns, 28 de juliol de 2008

I ja s'ha acabat el segon torn...


Sempre es fa difícil fer l’últim escrit de cada torn, és molt diferent que quan escrius el primer, amb il·lusió i moltes ganes.

Ahir diumenge vam fer la visita guiada i el dinar de pares, tot era nervis i sobretot molta calor.

Ens va agradar molt cantar tots plegats la cançó de MOLT ENCIAM MOLT ENCIAM, després no tanta il·lusió cantar És L'hora dels adéus per que ja veiem que això s’acabava.

El dia dels pares és sempre un dia molt especial perquè es mesclen moltes sensacions juntes, ganes de poder descansar, tristor per que els nens tornen a casa i vulguis o no se’ls agafa carinyo...

Va ser una sensació molt estranya començar a recollir el mas i prepara’l pel proper torn amb aquell silenci, on hores abans es podien respirar els nervis i sentir les ganes de veure als pares.

Penjarem a Internet totes les fotos que tenim, de moment estan penjades les fotos de la càmera de l'Aitor, les podeu trobar aquí http://picasaweb.google.com/cigonyes/2nTornEstadesASebes2008
Crec que nomes es poden descarregar una per una, però intentarem que en els propers dies tinguéssim penjades les fotos de la càmera del Ferran i de L'Aitor i que es puguin descarregar juntes.

Vam veure que algú feia vídeos, ens agradaria tenir-los per que no en vam poder fer cap els monitors i son cosetes que sempre ens agrada tenir.

Les fotos penjades no tenen tota la qualitat original, si en algun cas volguéssiu les originals per fer ampliacions o qualsevol cosa no dubteu en enviar-nos un mail i de ven segur que us les farem arribar.

Us deixem el correu per qualsevol cosa cigonyes@gmail.com

Esperem que ens tornéssim a veure algun altre any.

I fins aquí tot.
Un petonet i una abrasadota ben forta a tots i totes de part dels monitors Oscar, Ferra i Aitor.